Lindab rendszerelemek, avagy miből áll az épület?

Lindab tetőrendszerek

Megoldások a fejünk fölött.

• LMR600 /részletes információ itt/

600mm széles hengerelt lemezek 50mm magas bordával. A lemezt leerősítő klip hossz- és keresztirányú tágulást ill. összehúzódást tesz lehetővé! A lemez sík részén található bordák javítják a lépésállóságot. A lemezek 0.66mm vastagságban, Aluzinc bevonatú nagyszilárdságú acélból készülnek. Ez a tetőburkolat tartós és tökéletes vízzáróságot biztosít.

Lindab tetőrendszer LMR600Egyhéjú tető
Lindab tetőrendszer LMR600Egyhéjú tető híddal
Lindab tetőrendszer LMR600Tágulást és összehúzódást engedő klip

• LPR1000 /részletes információ itt/

Hidegen hengerelt acél trapézlemez. A lemezeket önfúró csavarokkal kívülről kell rögzíteni, az átlapolásnál a vízzáróságot tömítőszalagok biztosítják. Ez a rendszer gazdaságos és praktikus megoldást nyújt, mely könnyű szereléssel, esztétikus megjelenéssel és kiváló hő- és hangvédelemmel párosul.

Lindab tetőrendszer LPR1000Egyhéjú tető
Lindab tetőrendszer LPR1000Egyhéjú tető híddal
Lindab tetőrendszer LPR1000Kéthéjú tető

• POLAR /részletes információ itt/

Csarnoképítés Polar tetőrendszer A Polar tető szendvicspanel alapú tetőrendszer. A Polar panelt hidegen hengerelt, színrefestett trapézlemezek közé gyárilag injektált CFC-mentes poliuretán hab alkotja, de ha a tűzvédelmi szempontok megkövetelik alkalmazzuk a PIR ill. a kőzetgyapot kitöltés is. A Polar tetőrendszerben különböző hőszigetelés vastagságok és lemezprofilok találhatók. A Polar rendszerrel készült tetők karbantartási költségei minimálisak.

• SPACETEC /részletes információ itt/

Csarnoképítés Spacetec tetőrendszer A Spacetec egy alacsony hajlású tetőrendszer, melyet szelemenek nélkül közvetlenül a főtartószerkezet felső övéhez kell rögzíteni. Ezzel megspóroltuk a másodlagos szerkezetet. Ez a rendszer tetszetős belső megjelenést biztosít, valamint gyorsan szerelhető. A tető fordított rétegrendű.

• MULTITEC /részletes információ itt/

Csarnoképítés ultitec tetőrendszer A Multitec alacsony hajlású tetők kialakításához ideális. A lemezeket önfúró csavarokkal kell a másodlagos szerkezethez rögzíteni. A lemezre fordított rétegrend kerül. Ez a rendszer bonyolult tető-alakzatok esetén is alkalmazható. Egyszerű és gazdaságos attikakialakítást tesz lehetővé.


igenIGEN, szeretném kihasználni ezeket az előnyöket >>>