Lindab rendszerelemek, avagy miből áll az épület?

Lindab falrendszerek

Megoldások a térelhatárolásra.

• LPA900 - LPD1000 /részletes információ itt/

Az LPA900 - LPD1000 acél trapézlemez, amelyeket a burkolat színével megegyező színű önfúró csavarokkal, külsőleg kell a másodlagos szerkezethez erősíteni. Ez a rendszer gazdaságos és tartós megoldást nyújt, amely esztétikus kialakítású, egyszerűen cserélhető és szerelhető elemekből áll.

Lindab falrendszer LPA-LPDEgyhéjú fal
Lindab falrendszer LPA-LPDEgyhéjú fal híddal
plussz belső burkolat
Lindab falrendszer LPA-LPDKéthéjú fal

• Polar /részletes információ itt/

A Polar egy szendvicspanel alapú falrendszer. A hidegen hengerelt, színrefestett trapézlemezek közé gyárilag beinjektált CFC-mentes poliuretán hab kerül, ami a hőszigetelést biztosítja, ha a tűzvédelmi szempontok megkövetelik alkalmazzuk a PIR ill. a kőzetgyapot kitöltés is. A panelek hornyosan kapcsolódnak egymáshoz. Ebben a rendszerben különböző hőszigetelési vastagságok és lemezprofilok találhatók.

Lindab Polar falrendszerSpeciális csavarozás
Lindab Polar falrendszerRejtett csavarozás

• Sinutherm /részletes információ itt/

A Sinutherm fal szendvicspanel alapú falrendszer. A külső lemez szinuszhullámú, a belső felület enyhén bordázott. A Sinutherm panelt hidegen hengerelt, színrefestett trapézlemezek közé gyárilag beinjektált CFC-mentes poliuretán hab alkotja. A lemezek mindkét oldalát GALFAN védelemmel látják el és külső bevonatuk szuperpoliészter. A paneleket vízszintesen egymásba csúsztatva kell rögzíteni rejtett csavarozással. Az átlapolásokat gyárilag időjárásálló tömítésekkel látják el.

Lindab Sinutherm falrendszerRejtett csavarozás
Lindab Sinutherm falrendszerFüggőleges toldás


igenIGEN, szeretném kihasználni ezeket az előnyöket >>>