4 fontos lépés a kész csarnoképülethez

1. Helyszín kiválasztása

Az alkalmas terület kiválasztása.

Generálkivitelezés Elengedhetetlenül fontos a jó telek megtalálása, ami később hatással lehet az Ön üzletére. Figyelembe kell venni a megközelíthetőséget, a közúti hálozatot, közművek elérhetőségét. A telek beépíthetőségének előírásait tisztázni kell, valamint a közelben már működő vállakozások tevékenységét is érdemes megismerni.

A fent leírtakon kívül még számos tényező fontos lehet és befolyásolhatja tevékenységet. Cégünk segítséget nyújt a megfelelő telek kiválasztásában, ill. javaslatot adunk a választás szempontjaira.


2. Tervezés

Az épület tervezése A-tól Z-ig.

Csarnoképület tervezés Nagyon fontos, hogy a beruházást alapos és körültekintő tervezés előzze meg. Az Építő Simon Kft. már az előzetes (ajánlati) tervek készítésekor több javaslatot tesz, a szerkezeti rendszerre, a nyílászárók elhelyezésére, valamint a tető- és falburkolatok kilakítására.
Ezek azért nagyon fontosak Önnek, mert ezzel jelentős beruházási költséget, később pedig fentartási és karbantartási költséget takarít meg.

Az engedélyezési tervek készítésekor, megtervezzük az épület környezetét is. (közlekedő utak, parkolók, zöldfelületek)
A csarnoképítéshez, pedig teljeskörű kiviteli és statikai tervek készülnek, így a legapróbb részletek is kidolgozásra kerülnek.


3. Engedélyeztetés

Hatósági engedélyek beszerzése.

Engedélyeztetés Hallott már elhúzódó engedélyezési eljárásokról, vagy az átláthatatlan bürökratikus rendszerről, ami egy ilyen engedélyeztetéssel jár?

Levesszük a válláról ezt a gondot is! Vállaljuk a beruházások engedélyeztetését, amit nyomon követünk a tervek beadását követő időszakban is, hogy elkerüljük a felesleges időveszteségeket, és minél hamarabb jogerős engedélyt tudjunk adni az Ön kezébe.


4. Kivitelezés

Gördülékeny, gyors, pontos!

Csarnoképítés A Lindab rendszerű csarnokok esetén, minden egyes csavarnak meghatározott helye van, jól bevált tervek alapján. Ez az alaposság biztosítja az időtállóságot és a hibamentességet. A minőségellenőrzésünk pedig a csarnoképítés során esetleg előforduló hiányosságokat tárja fel maradéktalanul.

A teljes kivitelezés egy jól szervezett gördülékeny munkafolyamat, melyben nemcsak az épület, hanem annak környezete is elkészül.


igenIGEN, szeretném kihasználni ezeket az előnyöket >>>